top of page
Forfatterens bildeterjet

I dag kom de endeligđŸ„°

I dag fikk vi endelig noen damevenner til Abraham. Saraen og Sarato ankom i tilhenger fra noen gode naboer her pÄ RandÞy. De ser allerede ut til Ä ha funnet tonen med hverandre sÄ nÄ gleder vi oss bare til fortsettelsen.


Det har vÊrt en innholdsrik og travel desember sÄ langt, med den tradisjonelle julemiddagen, hvor vi fikk besÞk av godt og vel 100 gjester som alle fikk oppleve Furutangen pÄ sitt flotteste. I nydelig klarvÊr og snÞ kunne vi Þnske alle velkommen til opplevelser, middag og basar. Dagen etter ble det som kjent arrangert julemarked og bÄde store og smÄ fikk ta del i festlighetene. Flotte boder med masse fine julegaver ble besÞkt og aktiviteter med bÄde natursti, lykkehjul og fargelegging ble godt benyttet. For ordens skyld, det ble ogsÄ fortÊrt en mengde risengryns grÞt denne dage. Dette var for oss en suksess og vi har allerede startet planleggingen for neste Ärs arrangement.


Vi avslutter 2023 med en god gammeldags juletrefest sammen med Øie Bedehus og FrelsesarmÚen pÄ JÞrpeland. Det blir 27. desember kl. 17:00 (Se plakat) Legger ved noen stemningsbilder til inspirasjon. La det ikke vÊre noen tvil, Furutangen er og blir veldig vakker!

Ønsker dere en velsignet fÞrjuls tid og en riktig god jul!





187 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page