top of page
Forfatterens bildeterjet

Ikke et kjedelig minutt đŸ€—

Hei, det er pĂ„ hĂžy tid med litt ny informasjon fra Furutangen. Sommeren er her fremdeles 😊 De siste ukene har gĂ„tt med til trengende vedlikehold og dyrepass. Geitene vĂ„re ser ut til Ă„ trives godt, selv om vi mĂ„ innrĂžmme at vi trodde de ville spise alt vi sendte deres vei sĂ„ er ikke det tilfelle. Or er nok en tresort som er dĂ„rlig egnet som geitefĂČr og det er jo synd, det var jo den vi ville bli kvitt 😅 Vi fĂ„r ta en runde med ryddesaga etterhvert.

Denne helgen har vi hatt besÞk fra Chin Church i Stavanger, en nydelige gjeng som fikk med seg masse gode minner fra besÞket. FÞr avreise ble det booket hele leirstedet for pÄsken 2024, det gleder vi oss svÊrt over! Ikke fÞr vi har rukket Ä vaske ut ankom det 110 fantastiske Kleppsbuer fra Klepp Kristelige Ungdomsforening. De har planer om Ä vÊre her til onsdag. HÄper de ogsÄ fÄr med seg mange gode opplevelser fra Ryfylkets perle!

Ellers sĂ„ er dette dagen for Ă„ lese pĂ„ Strandbuen.no, der dukket det sannelig opp en artikkel om livet pĂ„ Furutangen😎


148 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

ComentĂĄrios


bottom of page